Network Management

Upcoming community maintenance Oct. 27th through Oct. 29th
For more info click here
Reply
Highlighted
New Contributor

Blinking cursor after install

I'm attempting to install Airwave and having some difficulty. A little about my configuration. The hardware is a new Dell Poweredge R640. They hypervisor is Hyper-V. I'm trying to install the lastest Airwave 8.2.7.1 which I belive is packaged under CentOS 6.9.

 

The problem I'm having is that the install appears to go through without a problem. After the install the ISO is automatically unmounted from hyper-v and the VM reboots. On reboot the only thing I get is a black screen with a blinking underscore.

 

The virtual machine has plenty of resourses. As a test I created another VM using the same specs and installed the lastest version of CentOS and it functions without issue. 

 

Any assistance would be greatly appreciated.

 

Thanks! 

Highlighted
MVP Guru

Re: Blinking cursor after install

With this little information, and just a blinking cursor after install, I think it is most effective to contact Aruba TAC.

--
If you have urgent issues, please contact your Aruba partner or Aruba TAC (click for contact details).
Highlighted
Moderator

Re: Blinking cursor after install

The OS boot takes about 3-5 minutes.  How long are you waiting when the cursor is blinking?  Is this after the OS splash?  Or do you even see the CentOS loading splash page at all when it boots?  I haven't tried a Hyper-V setup in a while, but it is validated when we post releases.


Rob Gin
Senior QA Engineer - Network Services
Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: