Security

Reply
Highlighted
Frequent Contributor I

VIP Service crashed after installing 6.6.10 Hotfix Patch

Hi guys,

 

I just installed the recent Hotfix patch for CPPM 6.6.10. After the installation the VIP wasn't reachable and the VIP service isn't starting even if I triggered it by hand.

The error message is: Failed to start Virtual IP service - Starting ClearPass Virtual IP Services daemon: (Node is not part of any VIP) [ OK ]<br> 

 

I use both interfaces of the Server and I have two VIPs configured. What I found out so far is that when I disable one of the two configured VIPs the service is running / starting normal.

There are no more log entries which leads me to any kind of solution.

 

Does anyone have the same problem or does anyone have a solution for this? 

 

Network Engineer
ACCX #931 | ACMP
Frequent Contributor I

Re: VIP Service crashed after installing 6.6.10 Hotfix Patch

I have the problem too; TAC case 5333967533

Tim Haynie, ACMX #508, CWNE #254, ACCP, CCNP R/S, CCNP Wireless, CCNA Security, CCDA
Occasional Contributor II

Re: VIP Service crashed after installing 6.6.10 Hotfix Patch

Hi Guys,

 

Was this resolved or are there any additional steps required for this patch to be applied. 

 

Regards,

 

Kanes.R

DSP
Contributor II

Re: VIP Service crashed after installing 6.6.10 Hotfix Patch

Hi,

May I ask what was the outcome of your TAC case ?

Do Aruba recommend upgrading in a way that VIP won't be effected?

Thanks,
DSP
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: