Wireless Access

Reply
Highlighted
Occasional Contributor I

AP doesn't boot

Hi, I have one AP 205 that is not booting.

The led stays amber for some time, after gets green and then gets red (reboot).

 

I connected throught console and only shows the below output:


APBoot 1.5.3.14 (build 45815)
Built: 2014-09-05 at 11:23:04

Model: AP-20x
CPU: BCM53011/15, revision A0
I2C: ready
SKU: 2
OTP: 0xeca01028
Clock:
CPU: 800 MHz
DDR: 533 MHz
AXI: 400 MHz
APB: 200 MHz
PER: 400 MHz
DRAM: 128 MB
POST1: memory passed
SF: Detected MX25L25635E with page size 4 kB, total 32 MB
Flash: 32 MB
PCIe0: RC, link up
dev fn venID devID class rev MBAR0 MBAR1 MBAR2 MBAR3
00 00 14e4 4360 00002 03 08000004 00000000 00000000 00000000
PCIe1: RC, link up

 

There is a way to recover this AP without open a TAC/RMA?

MVP Guru

Re: AP doesn't boot

Do you have other AP 205 that does boot on the same power source (PoE/external power)? If you just have a single AP, I would try a different power source (another switch, external 12V power) to see if that makes any difference. The AP stops even before you can interrupt the boot sequence to get into apboot to eventually recover, so if power is not the issue, I think you will need TAC involvement.

--
If you have urgent issues, please contact your Aruba partner or Aruba TAC (click for contact details).
Occasional Contributor I

Re: AP doesn't boot

Yes, I tested connected to a Poe switch that has other Aps and in a power injector, same symptom.

 

Any other idea?

MVP Guru

Re: AP doesn't boot

If you are the first owner of the AP, you probably can use the Lifetime Warranty to get the Access Point replaced.

--
If you have urgent issues, please contact your Aruba partner or Aruba TAC (click for contact details).
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: