Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

Default VLAN is VLAN1 and I have defined the right VLNAN under the SSID.

MVP Guru

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

 

Is that same VLAN you have configure on the switch to support the IP DHCP POOL ?

 

Do you have a SVI created for that VLAN on the switch ?

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Occasional Contributor I

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

I have the same vlan for the DHCP pool and there is no SVI on the switch.

Highlighted
MVP Guru

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

 

What you need to do is create an SVI and I assigned it the default router address you set on the pool :

 

EMPLOYEE-DHCP-POOL
subnet 10.10.10.0 netmask 255.255.255.0 
default router 10.10.10.1

interface VLAN 1

ip address 10.10.10.1 255.255.255.0

 

interface fa 0/0 >>>>>>Connection to IAP

swichport trunk native vlan 1

 

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Occasional Contributor I

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

Thanks a lot problem solved. I can get to the internet and the DHCP is working fine.

MVP Guru

Re: Aruba AP 135 not getting ip address

Glad it works ...

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: