Wireless Access

Reply
Highlighted
New Contributor

VAP added to AP group, but SSID is only broadcasting on AP-334 and not AP-105 AP's.

Added a VAP that was previously deployed to another group to a different, larger group. Out of the 34 AP's in the group, 32 are AP-105 models and 2 are AP-334 models.

The SSID only appears to be broadcasting on the 2 AP-334 models for some reason. There are no profile errors when issuing the "show profile-errors" command. The SSID is broadcasting and "Deny Broadcast Probes" is not enabled.

What could I be missing here?


Accepted Solutions
MVP Expert

Re: VAP added to AP group, but SSID is only broadcasting on AP-334 and not AP-105 AP's.

How many VAPs do you already have configured in the AP-Group? the 105s have a limit of 8 SSIDs vs 33x series can support up 16 SSIDs

Sent from Mail for Windows 10
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA

View solution in original post


All Replies
MVP Expert

Re: VAP added to AP group, but SSID is only broadcasting on AP-334 and not AP-105 AP's.

How many VAPs do you already have configured in the AP-Group? the 105s have a limit of 8 SSIDs vs 33x series can support up 16 SSIDs

Sent from Mail for Windows 10
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA

View solution in original post

Highlighted
New Contributor

Re: VAP added to AP group, but SSID is only broadcasting on AP-334 and not AP-105 AP's.

Yep, that'd do it. I wondered if that might be the issue, but wasn't able to track down a firm number for the VAP limit for each device.

Thank you so much!

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: