Campus Switching and Routing

Reply
New Contributor

Ports/Devices not picking up VLAN on Aruba switch

I am stumped at the moment and I feel like I'm missing something, especially since we have similar switch configs at other sites. Devices on untagged ports aren't picking up a connection. I'm going to post some of the relevant info.

 

Running configuration:

; hpStack_WB Configuration Editor; Created on release #WB.16.04.0008
; Ver #11:01.9b.3f.b3.b8.ee.34.79.3c.29.eb.9f.fc.f3.ff.37.ef:55

stacking
   member 1 type "J9728A" mac-address 1c98ec-7f6d00
   member 1 priority 255
   member 2 type "J9729A" mac-address 70106f-fc7c40
   exit
hostname "NER-CORE"
time timezone -360
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.38.254.254
ip routing
snmp-server community "public" unrestricted
oobm
   ip address dhcp-bootp
   member 1
      ip address dhcp-bootp
      exit
   member 2
      ip address dhcp-bootp
      exit
   exit
vlan 1
   name "DEFAULT_VLAN"
   no untagged 1/1-1/48,1/A1-1/A2,1/B1-1/B2,2/1-2/48,2/A1-2/A2
   ip address dhcp-bootp
   exit
vlan 2
   name "vlan2.servers"
   untagged 2/2-2/3
   tagged 1/A1-1/A2,1/B1-1/B2,2/4,2/47,2/A1-2/A2
   ip address 10.38.1.1 255.255.255.0
   exit
vlan 5
   name "vlan5.voice"
   untagged 1/47,2/1,2/37
   tagged 1/1-1/46,1/48,1/A1-1/A2,1/B1-1/B2,2/4-2/30,2/46-2/47,2/A1-2/A2
   ip address 10.38.5.1 255.255.255.0
   ip helper-address 10.38.1.252
   voice
   exit
vlan 31
   name "vlan31.security"
   untagged 2/31-2/36
   tagged 1/A1-1/A2,1/B1-1/B2,2/4,2/47,2/A1-2/A2
   ip address 10.38.31.1 255.255.255.0
   exit
vlan 32
   name "vlan32.wireless.management"
   untagged 2/38-2/45
   tagged 1/A1-1/A2,1/B1-1/B2,2/4,2/47,2/A1-2/A2
   ip address 10.38.32.1 255.255.255.0
   ip helper-address 10.38.1.252
   exit

The two untagged ports in VLAN 2 work and the servers in it are reachable. However, none of the untagged ports in other VLANs work.

 

There is a voice server in VLAN 5 that has a static IP does not have a network connection as well as all the cameras with static IPs in VLAN 31, or the Cisco APs that use DHCP in VLAN 32.

 

Clients on switches at the other side of the 10G ports seem to have a connection. It's like everything directly attached except for the two ports on VLAN 2 are not working.

 

Much thanks for any help!

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: