Security

Reply
Frequent Contributor II
Posts: 134
Registered: ‎03-01-2013

visualRF overlay not working

I have a customer running 8.0.6.2. He is using visualRF to map all his locations. All the maps are working fine except one. On this map, none of the overlays will produce a picture. Heatmap, Client Health, etc will not display a image.

 

Anyone seen this problem or have something I can try?

The scale is correct and I added a region just in case but nothing changed.

 

when selecting an overlay, it does show the progress bar like its producing the image.

I've tried Firefox and IE browsers.

Guru Elite
Posts: 8,793
Registered: ‎09-08-2010

Re: visualRF overlay not working

I've fixed this by restarting the VisualRF engine.

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Frequent Contributor II
Posts: 134
Registered: ‎03-01-2013

Re: visualRF overlay not working

Thanks, that worked!


cappalli wrote:
I've fixed this by restarting the VisualRF engine.

 

Contributor I
Posts: 22
Registered: ‎04-02-2013

Re: visualRF overlay not working

We are experiencing this same issue on Visual RF 8.0.7.1 also.  We restarted Visual RF and still can't see the asset tags.  They have several buildings and floors and all are on the same controller.  It's only one floor that we are unable to view the overlay of Aeroscout tags.  Anyone else seen this?


playinpearls wrote:

I have a customer running 8.0.6.2. He is using visualRF to map all his locations. All the maps are working fine except one. On this map, none of the overlays will produce a picture. Heatmap, Client Health, etc will not display a image.

 

Anyone seen this problem or have something I can try?

The scale is correct and I added a region just in case but nothing changed.

 

when selecting an overlay, it does show the progress bar like its producing the image.

I've tried Firefox and IE browsers.




Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: