Wireless Access

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Can't Search by AP Name

Is there a known issue when using the searfch feature under the "Monitoring" tab where you can't search by AP name?

 

I've tried on 6.3 and 6.2 and when I search by AP name I get no results.

EDDIE FORERO | @HeyEddie
MVP
Posts: 4,307
Registered: ‎07-20-2011

Re: Can't Search by AP Name

[ Edited ]

 

We have controllers on 6.2 and 6.3 and we are not experiencing this issue.

 

What browser are you using ?

 

6.3

 6.2

 

community.arubanetworks.com_aruba_attachments_aruba_campus-wlan-and-high-density_2013-08-08_15-16-29.png

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Re: Can't Search by AP Name

All the supported ones IE, Chrome, Firefox, Safari on three different controllers.

EDDIE FORERO | @HeyEddie
Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Re: Can't Search by AP Name

So, if you go to Monitoring>Clients and search by AP name it works? I just get  "No such station found in the system".

 

Monitoring_-_Windows_Internet_Explorer-2.jpg

EDDIE FORERO | @HeyEddie
MVP
Posts: 1,437
Registered: ‎10-25-2011

Re: Can't Search by AP Name

Can you output the following from your CLI
show ap database long | in AP-225-Basement
and paste the output here?

I know with Firefox, I had to do the following (see attachment)

 

Then my searches started to work. after I closed it and re-opened it

Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACMP
[If you found my post helpful, please give kudos!]
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: