Wireless Access

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Captive portal configuration not working!!!!

I have a internanal network 192.168.5.0 and DNS using 203.82.48.3  203.82.48.4.

 

I have made a vlan (192.168.3.0) for guests. done all the captive portal configuration. L3 profile, AAA profile, SSID etc.

 

But i dont know how to setup the internet on controller , so that the guest users can  be authenticated on captive portal then to have an access on the internet.

 

Kindly Help me.

 

Skype ID          ruhail_maqsood

 

Aruba
Posts: 233
Registered: ‎11-19-2009

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Is the controller acting as a client gateway for guest ?  And the switch ip on Internet VLAN ?

 

 

Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Till yet there is no internet on the controller.... Dear i am  a new user on aurba...

 

Yes i want to be the controller act as a gateway for the guest users.  In the internal network we diddnt define any VLAN...

 

 

can you add me on skype so that i wil share you my screen through TV session

Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Re: Captive portal configuration not working!!!!

kindly help me as soon as posible... i am stucked on this point from last 2 days....

Aruba
Posts: 233
Registered: ‎11-19-2009

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Thanks for your time here. Once we map the internet vlan port to the controller vlan and configured the ip nat inside; internet and guest-traffc with captiveportal is working fine now.  Kindly keep in touch with us in case of any help you need.

 

 

Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Thanks sriram for your great support.. I get the solution from your support.

 

It was pleasure day with you...

 

 

Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Hi Sriram,

 

I am unable to access the controller to GUI through 192.168.2.1. Through CLI mode and by command" Show controller-ip "

 

it is showing controller ip 192.168.2.1 of VLAN 2 but not able to access it...

Frequent Contributor I
Posts: 75
Registered: ‎07-03-2013

Re: Captive portal configuration not working!!!!

Dear Sriram,

 

Mac authentication is working fine.

 

But captive portal is also not working ... although the valn 3 is in operational mode...

 

kindly help me in this regared

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: