Wireless Access

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 177
Registered: ‎05-18-2011

Controller Captive Portal doesn't prompt to enter username & password after upgrade to Windows 8.1

My customer notebook after upgrade to windows 8.1, the captive portal doesn't prompt to enter the username and password, but the notebook able to get the IP address and perform ping. They did try Internet Explorer, Chrome & Firefox browser but it doesn't prompt to enter the username and password. Before my customer upgrade to Windows 8.1 which is running Windows 8 it will prompt to enter the username and password also able to login.

 

Now the controller use AOS 6.1.3.9

Super Contributor II
Posts: 354
Registered: ‎09-26-2012

Re: Controller Captive Portal doesn't prompt to enter username & password after upgrade to Windo

Have you tested it to any other Windows 8.1 PC?
Thanks & Regards
Syed Murad Ali
ACMP ACMA CCNA
Frequent Contributor I
Posts: 177
Registered: ‎05-18-2011

Re: Controller Captive Portal doesn't prompt to enter username & password after upgrade to Windo

Me and My customer don't have other Windows 8.1 notebook to test it.

Super Contributor II
Posts: 354
Registered: ‎09-26-2012

Re: Controller Captive Portal doesn't prompt to enter username & password after upgrade to Windo

as you stated earlier, your devices are able to get IP address. Are these devices able to get proper gateway and DNS address?
Are you able to ping DNS and default gateway?
Try to open your browser and type default gateway address if you can ping the gateway and gateway is VLAN interface on the controller.

Are you using internet or external DHCP server?
Thanks & Regards
Syed Murad Ali
ACMP ACMA CCNA
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: