Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I
Posts: 6
Registered: ‎07-29-2013

How to increse the signal power of ap-105

we have deployed  multiple ap-105 in our office but The device is not broadcasting inside the glass chamber for tht reson we trying to increse the signal power of ap-105.

MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: How to increse the signal power of ap-105

Is this a campus AP or an IAP ?

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: How to increse the signal power of ap-105

If it is a Campus AP do the following :

2014-09-19 10_35_53-All Profile Management.png

 

If it is an Instant AP do the following :

2014-09-19 10_35_22-Instant.png

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
MVP
Posts: 1,357
Registered: ‎11-07-2008

Re: How to increse the signal power of ap-105

Note in the above that would raise the max power for ALL APs within that group. If you need to make a change to just a single AP, do it via the ap-specific change instead of modifying the entire group. But you may want to rais all or your mins, up to you.

Jerrod Howard
Sr. Techical Marketing Engineer
MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: How to increse the signal power of ap-105

Good point Jerrod

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: