Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎07-05-2015

Randomly AP Reboot !! Urgent

Hi

 

I have Aruba 7005 controller and and IAP 205 . ArubaOS version 6.4.2.8. My problem AP 7 out of 15 starts reboot every 3-4 hours. I trying 3 different arubaos (6.4.1.0 - 6.4.3.2 and now 6.4.2.8) and problem continues. AP's connected same poe switch. There is no information debug and crash log. Only one log 

94:b4:0f:cc:f1:3c@192.168.0.46 nanny|  Reboot Reason: No reboot message found . 8 Ap never restart.  Only 7 ap same time rebooting. What could be problem?

Guru Elite
Posts: 8,632
Registered: ‎09-08-2010

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

What is the power budget for your switch? Does the switch show anything in its logs?


Thanks,
Tim

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Guru Elite
Posts: 21,258
Registered: ‎03-29-2007

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

What poe switch do you have.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎07-05-2015

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

juniper ex4200 24 port poe switch.

 

 

Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎07-05-2015

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

I do not think problem is switch because other 8 ap not reboot.

Guru Elite
Posts: 21,258
Registered: ‎03-29-2007

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

How many APS do you have on the switch?


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎07-05-2015

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

totally 15 ap on same switch

Guru Elite
Posts: 21,258
Registered: ‎03-29-2007

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

Try to move the access points that keep rebooting to a different switch. No reboot reason normally means that the power was removed from them.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Frequent Contributor II
Posts: 109
Registered: ‎11-11-2008

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

Hi

 

Don't forget to check cables, Layer 1 must be in order for AP's to stay up.

Errors on Layer 1, might trigger the switch to cut power (crc etc).

This should show up in the switches log btw.

 

Roar

Occasional Contributor II
Posts: 20
Registered: ‎03-18-2013

Re: Randomly AP Reboot !! Urgent

Did you ever find the solution to this? I'm having the same problem and I know it's not a cabling or switch problem. Seems more likely in the AP-105s than any others..

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: