Wireless Access

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 13
Registered: ‎02-06-2013

controller not saving

Hi 

 

I have aruba 3400 controller. suddenly it is not saving anything, for example i am trying to provision a AP to a group but when i change it and apply it is not working . i have logged in to the console of the ap and change the group. please help

MVP
Posts: 4,307
Registered: ‎07-20-2011

Re: controller not saving

What version AOS are you running ? Is this only happening with one AP?

 

Have you tried using another browser ?

 

You could also try provisioning through the controller CLI:

http://community.arubanetworks.com/t5/Unified-Wired-Wireless-Access/provision-ap-ip-address-via-the-controller-command-line/td-p/151168 

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Occasional Contributor II
Posts: 13
Registered: ‎02-06-2013

Re: controller not saving

tried in another browser still the same and it is for all AP. And i am not able to add wlan. i have to configure it through cli. the wlan wizard is not working. i

 

Model:Aruba3400-US
Version:6.1.3.4
MVP
Posts: 4,307
Registered: ‎07-20-2011

Re: controller not saving

Check the logs and see what might be failing 

 

show log system 50

 

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
MVP
Posts: 1,414
Registered: ‎11-30-2011

Re: controller not saving

do you also provision your APs via a wizard? because the wizards have been known to act strange. i would try to clear the cache and try again and if it keep failing with other browsers / browser versions.

Frequent Contributor I
Posts: 78
Registered: ‎03-24-2013

Re: controller not saving

browser issue most likely.. faced that several.times... try with IE with aruba it is the best browser to use.
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: