Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I
Posts: 8
Registered: ‎04-07-2011

wifi users disconnect

Hello,

 

All of a sudden a problem occured on one of our controllers. it was working fine and to my knowledge no changes has been made.

 

I started with looking through the log and I spotted a few errors that seems to coincide with the problems I have. I tried google but that give me nothing.

 

Apr 25 13:56:45  KERNEL(APOSTE28002@10.155.5.101): RESTARTING ALL TX

 

Apr 25 13:03:54  KERNEL(APOSTE59315@10.155.5.102): vap aruba101 vlan is 0. discovering tunnel vlan

Could someone inform me about what they mean and for what reason they might appear?

Guru Elite
Posts: 20,794
Registered: ‎03-29-2007

Re: wifi users disconnect


discharged wrote:

Hello,

 

All of a sudden a problem occured on one of our controllers. it was working fine and to my knowledge no changes has been made.

 

I started with looking through the log and I spotted a few errors that seems to coincide with the problems I have. I tried google but that give me nothing.

 

Apr 25 13:56:45  KERNEL(APOSTE28002@10.155.5.101): RESTARTING ALL TX

 

Apr 25 13:03:54  KERNEL(APOSTE59315@10.155.5.102): vap aruba101 vlan is 0. discovering tunnel vlan

Could someone inform me about what they mean and for what reason they might appear?


That message is inconclusive.  Please get the logs and technical support from the Maintenence Tab ASAP before more time expires and the logs wrap.  Open a case and attach the logs and technical support to it.

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Frequent Contributor II
Posts: 109
Registered: ‎11-11-2008

Re: wifi users disconnect

Was there any solution to this problem, i'm facing the same error messages and clients disconnecting.

 

Roar

Guru Elite
Posts: 20,794
Registered: ‎03-29-2007

Re: wifi users disconnect


Mosher wrote:

Was there any solution to this problem, i'm facing the same error messages and clients disconnecting.

 

Roar


Every situation has its own specific issue.  Please take a look at the RF troubleshooting methods in the thread here:  http://community.arubanetworks.com/t5/Community-Knowledge-Base/802-11-RF-Troubleshooting-Best-Practices/ta-p/20410

 

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: