Community Feedback

 View Only
last person joined: 3 days ago 

How is the community doing? Do you have any questions or feedback related for the Airheads Community team? This is the place to let us know.

PXE booting to ECM not working

This thread has been viewed 4 times
  • 1.  PXE booting to ECM not working

    Posted Dec 13, 2021 10:08 AM

    Hi

    We have recently replaced our HP E8212zl with an Aruba 6405 running 10.06.0011 OS-CX. Since changing over our PXE booting to ECM to image PCs has stopped working. Our current setup is;

     

    DHCP server       10.10.0.5

    ECM server         10.10.0.10

     

    3 VLANs

    VLAN 110             Servers

    VLAN 48               PCs

    VLAN 80               PCs

     

    6405-Core(config)# sho run int vlan 110

    interface vlan110

        description Servers

        ip address 10.10.0.2/23

        ip helper-address 10.10.0.5

        ip forward-protocol udp 10.10.0.10 4011

     

    6405-Core(config)# sho run int vlan 48

    interface vlan48

    description Admin

        ip address 10.10.4.1/21

        ip helper-address 10.10.0.5

        ip forward-protocol udp 10.10.0.10 4011

     

    6405-Core(config)# sho run int vlan 80

    interface vlan80

    description Students

        ip address 10.10.8.1/21

        ip helper-address 10.10.0.5

        ip forward-protocol udp 10.10.0.10 4011

     

    6405-Core(config)# ip udp-bcast-forward   (has been enabled)

     

    6405-Core(config)# sho ip forward-protocol udp

     

    UDP Broadcast Forwarder : enabled

     

    Interface: vlan110

      IP Forward Addresses  UDP Port

      --------------------  --------

      10.10.0.10           4011

     

    Interface: vlan48

      IP Forward Addresses  UDP Port

      --------------------  --------

      10.10.0.10           4011

     

    Interface: vlan80

      IP Forward Addresses  UDP Port

      --------------------  --------

      10.10.0.10           4011

      

    Currently if we move a PC onto the server vlan (110) PXE booting works and we can image it. With PCs sitting on the correct VLANs (48 & 80) they fail to PXE boot.

     

    Any assistance greatly appreciated as we have a delivery of PCs coming in early January.



    ------------------------------
    Declan Whelan
    ------------------------------