Security

Reply
Highlighted
Regular Contributor II

Re: On Demand Endpoint Scan not working

Same here. 6.8.4. I an opening a TAC case and will post findings. 


AMFX/ACEX #69
Aruba Partner Ambassador
Regular Contributor II

Re: On Demand Endpoint Scan not working

Update. I am doing On-Demand Subnet scans. It works when launching the scan from Monitor / Profiler and Network Scan / Network Scan Results. That section also has an option to Start a scan. 

 

It does not work when launched from Configuration / Network Scan. 

 

TAC is working to reproduce in the LAB. 


AMFX/ACEX #69
Aruba Partner Ambassador
Highlighted
Regular Contributor II

Re: On Demand Endpoint Scan not working

TAC Engineer had us restart the Async Network service on the publisher. This did indeed correct the issue and I can run scans from either section. Hopefully this is isolated in that it needed restarted after upgrade to 6.8.4. If I find it needs constant restart, I will re-enage TAC. 

 

Happy scanning :-)


AMFX/ACEX #69
Aruba Partner Ambassador
Highlighted
Frequent Contributor II

Re: On Demand Endpoint Scan not working

Not sure this is the same issue ?

Maybe the same root cause with the async service.

 

But the post (and also my issue) is with ondemand endpoint scan http server action.

 


ACMP | ACCP
Highlighted
Regular Contributor II

Re: On Demand Endpoint Scan not working

Indeed, I was looking at the Network Scan functions which also has an OnDemand Scan. Can you try restarting your Async service and see if it corrects your issue?


AMFX/ACEX #69
Aruba Partner Ambassador
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: